23 Ocak 2010 Cumartesi

Prenses ve Kurbağa indirmeden internetten bedava ful orginal online film izle


"Prenses ve Kurbağa" hikayesi, sürükleyici karakterleri, komedisi ve akıllara kazınacak müzikleriyle eğlenceli bir seyir zevki vaat ediyor. Bu etkileyici animasyon, muhteşem müzik şehri şehir New Orleans’de geçiyor. Klasik bir masal çok farklı bir şekilde ele alınıyor. Filmde Tiana adında güzel bir kız, insan olmak için çabalayan bir kurbağa prens, onları Louisiana’nın gizemli bataklıklarında komik bir maceraya sürükleyen bir öpücük var. “Prenses ve Kurbağa” John Musker ve Ron Clements’in klasik el çizimi animasyona dönüş yaptığı bir film. Filmin müzikleri, Oscar ödüllü besteci Randy Newman’a ait.


Mississippi’nin yanıbaşındaki New Orleans, macera, aşk, müzik ve büyü ile parlayan bir şehir. Burada, 1920’lerdeki caz çağında, Fransız mahallesinin demir balkonları ve sokak aralarında, son derece sıradışı bir hikaye gelişiyor.
Tiana, çekici, bağımsız, çalışkan bir genç kadın. Aşk ve hayallere ayıracak vakti yok. Yemek yapmayı seviyor ve başarılı bir restoran işletmecisi olup babasının hayalini gerçekleştirmeyi planlıyor. Ancak çok çalışmasına ve kararlılığına rağmen, bazı engellerden dolayı Tiana hedeflerine ulaşamıyor.
Mississippi rıhtımında, başarılı bir Caz Fanatiği şehre ulaşır: uzaklardaki Maldonya’nın Prens Naveen’i. Biraz şımarık, sorumsuz ve biraz da üşengeç olan Naveen, yakışıklılığı ve cazibesi sayesinde bugünlere kadar gelebilmiş biri. Onun asil konumu, kara büyü yapan Dr. Facilier’nin ilgisini çeker. Naveen’in asil ayrıcalıklarını çalabilmek için yakışıklı prensi bir kurbağaya dönüştürür.
Naveen’in, insan haline dönebilmek için masaldaki çözümü kullanma girişimi, Tiana’nın da bir kurbağaya dönüşmesiyle sonuçlanır. Kurbağa çiftimiz peşlerinde kurbağa avcıları olduğu halde kendilerini Lousiana bataklıklarında bulur. Bataklıklarda 197 yaşındaki iyi büyücü Mama Odie’yi bulmaları gerekir.
Bu tehlikeli, tuhaf ve komik yolculuklarında onlara kara sevdalı �ateş böceği Ray ve Louis adında caz tutkunu bir timsah yardım eder...

1 yorum:

yorumunuz için teşekkürler

Untitled Document