2 Ekim 2009 Cuma

kurtlarvadisi pusu 66.bölüm izle


Tuluhan Tekelioğlu'nun sunduğu 'Boğaziçi'nden' programının konuğu manken ve oyuncu Sema Şimşek idi.




Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde rol alan Sema Şimşek, yeni sezonun başlamasının kendisini de heyecanlandırdığını söyledi.



"Çekimler başladı, benim sahnem daha sıra gelmedi... O yüzden çok heyecanlıyım. O ekipte olmayı, her türlü şeyi sette yaşamayı seviyorum" diyen Sema Şimşek, oyunculuğun kendisine sabırlı olmayı öğrettiğini ifade etti.



Her zaman büyük oyuncuların da "oyunculuğun yarısı beklemektir" dediklerini aktaran Sema Şimşek, sette ne zaman ne olacağının hiçbir zaman belli olmadığına vurgu yaptı.



"Sabırlı olmayı, paylaşmayı, anlaşmayı, sevgiyi, siniri" diyerek oyunculuğun kendisine öğrettiklerini ifade eten Sema Şimşek, rolü gereği gergin olması gerektiği zaman üstüne aksilikler gelince o gerginliğin içinde patladığını, ancak çalışma arkadaşlarına karşı ters bir tavrının hiçbir zaman olamayacağını belirtti.



8 saatlik beklemeler bile olduğunu ve bunun kendisini gerebildiğini anlatan Sema Şimşek, "Bir saat önceden gelmek olmuyor. Onun hazırlık aşaması var, saçı, makyajı var, oyuncularla provası var. Bir süre şey oluyor. Bazı sahnelerin öne alınması gerekiyor. Işıkla ilgili problemler oluyor, hava koşulları ile ilgili problemler oluyor" dedi.



Sema Şimşek, bu koşulda oyuncuların bir şey söylemeye hakkı olmadığını, hiç durmaksızın çalışan set ekibinin hakkının yenilemeyeceğini sözlerine ekledi.


 
 
 
 
 
 
Ekrana geldiği ilk günden bu yana sadık bir izleyici kitlesi tarafından ilgiyle izlenen ‘Kurtlar Vadisi Pusu’, yeni kanalındaki ilk bölümüyle ekrana geliyor. Dört sezon süren ekran yolculuğu süresince Show, Kanal D, Show ve şimdi de Star olmak üzere üç kez kanal değiştiren dizinin yeni çatısındaki ilk bölümüne İskender ve Polat’ın sürpriz karşılaşması damgasını vuracak.




Sürpriz gelişmelerin yaşandığı bu bölümde ayrıca; “Polat Alemdar, ağır

yaralı kurtulduğu Başbakan suikastının düğümlerini çözmek için nasıl bir yol izleyecek?”, “Polat’a yardımeden sürpriz isimkim?”, “İskender ve Polat’ın

sürpriz karşılaşmasında neler olacak?”, “Polat’ın adamlarını hapishanede bekleyen büyük tehlike ne?”, “Başbakanın hasta yatağında sürpriz ziyaretçileri kimler?” ve “Cevat’ın ateşi bu defa kimleri yakacak?” gibi dizinin takipçilerinin yaz boyunca cevap aradıkları birçok soru yanıt bulacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorumunuz için teşekkürler

Untitled Document