20 Aralık 2009 Pazar

Das Borak filmini interntten indirmeden bedava full orginal izle


Ünlü komedyen Yavuz Seçkin, sanal alemde tam 250 bin kez tıklanan şarkıcı 'Das Borak' tiplemesini film yapıyor. Filmin çekimlerine eylül ayında Almanya'da başlanacak..
Şahan Gökbakar'ın 'Recep İvedik' tiplemesini film yapmasının ardından, ünlü komedyen ve TV yıldızı Yavuz Seçkin de en sevilen tiplemesi şarkıcı 'Das Borak'ın filmini çekecek. 'Das Borak'ın üç klibinin internette 250 bin kere tıklanarak rekor kırdığını söyleyen Seçkin, komedi filminin çekimlerine eylül ayında Almanya'da başlayacaklarını açıkladı.

Benden bile popüler!


Bugüne kadar elliye yakın tipleme yaptığını belirten Seçkin, sözlerine şöyle devam etti: "Maliyetli bir film olmayacak ve zarar etme durumumuz da yok. Ama çok izleneceğine eminim. Hatta Almanya'da da! Bana filmde Almanca bilen genç ve güzel bir oyuncu eşlik edecek. Rol almak isteyen pek çok ünlü olacaktır ama bu daha sonraki günlerde belli olacak
Das Borak kim?


Yavuz Seçkin'in 'Benden bile daha popüler' dediği 'Das Borak', Berlin doğumlu, gerçek adı Saim Kürek... Üstün zekası ve akıl almaz müzik yeteneği sayesinde konservatuarı henüz 15 yaşındayken bitiriyor. 'Das Borak', yıllar önce menajerinin 'Star olmak için 'kötü görünmek' gerekir' sözlerine inanıyor. Kendisine Eminem ve 50 Cent'i örnek alan, hem görgüsüz hem de 'hayvani' bir imaja bürünen 'Das Borak'ın en büyük fantezisi de fayanslara çıplak yatmak. Bestelerini de fayanslara uzanarak yapan 'Das Borak'ın bir özelliği de gecede 2-3 besteyi tersten yapabilmesi... 'Savaşa karşıysan, savaşla savaş' felsefesini benimseyen 'Das Borak' kazancının büyük bölümünü hayır işlerine yatırıyor, sonra da bu konu medyada yer alsın diye yırtınıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorumunuz için teşekkürler

Untitled Document