4 Ekim 2009 Pazar

Kampüste Çıplak Ayaklar (2009) indirmeden orjinal internetten full izle


Yönetmen




Cansel Elçin



Senaryo



Meltem İnan



Görüntü yönetmeni



Refik Çakar



Müzik



Deniz Cuylan



Yapım:



Türkiye 2009 (Renkli)



Dil:



Türkçe



Yapımcı Firmalar:



Kiproko Film



Dağıtıcı Firmalar:



Medyavizyon Film

Hindistan, Fransa, ve Türkiye olmak üzere 3 ayrı ülkede çekilen Kampüste Çıplak Ayaklar filmi için Jipur, Radjikistan, Paris, Alp Dağları ve İstanbul’da özel çekim platoları oluşturuldu.














İstanbul’da bir üniversite okuyan bir grup genç üniversitelinin zorlu hayat mücadelelerinde geçirdikleri değişimlerin anlatıldığı filmde, günümüz gençliğinin sorunları, sosyal hayatları, hayattan beklentileri tüm gerçekliği ve samimiyetiyle izleyiciye aktarılıyor.













Deniz (Ezgi Asaroğlu) İstanbul’da bir üniversitede okuyan bir genç kızdır. Hayal ettiği bölümde değil, ailesinin ve çevresinin gelecek kaygısıyla yönlendirildiği bölümde istemeyerek okumaktadır. Asıl isteği, film çekmek ve yönetmen olmaktır. Eski sevgilisi Arda (Ahmet Olgun Sünear)’ya hala aşıktır. Yakın arkadaşı Ebru (Damla Sönmez) ise içine kapanık, mutsuz bir genç kızdır ve karşı cinsle hep sorunlu birliktelikleri olmuştur. Arzu (Türkü Hazer) ve Burak (Emrah Akduman) ise ailelerinin baskısı yüzünden üniversitede okurken evlenmek zorunda kalmışlardır ve evliliğin zorlukları ile çok genç yaşta mücadele etmek zorunda kalmışlardır.
Farklı sorunları olan bu gençlerin bulunduğu sınıfın kapısı bir gün açılır ve içeri adı Şiva olan Hintli bir kız girer. İlk başta herkesin giysileri ve görünüşünden dolayı alay ettiği kız, sonradan herkesin arkadaşı olacak ve farklı kültürden gelmenin verdiği farklı bakış açısı, inançlar, mitolojik hikâyelerin yardımıyla onların hayatını değiştirecek ve onları olgunlaştıracaktır

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorumunuz için teşekkürler

Untitled Document